Tarieven


Het liefst lees je hier dat een website gratis is, of maar € 50,- euro kost, of 1,- per maand zoals sommige reclames suggereren.

Als dat is wat je wil, kun je van mij ook gratis advies krijgen over waar je zo’n website kunt laten maken en waar je op moet letten; de voor- en nadelen van zo’n gratis site.

Mijn ervaring is dat, eenmaal met een website op internet, ieder toch weer specifieke aanpassingen wil en er al snel wat kleinere of grotere aanpassingen wenselijk zijn.

Al gauw kan het interessant zijn om toch net iets meer te investeren in advies om de website (ook in de toekomst) uit te kunnen breiden met de nodige specifieke toepassingen, een kalender, een nieuwsbrief, inschrijfformulieren, een besloten gedeelte, koppelingen met social media e.d. En als ik dus een paar uur voor jou aan de slag ga, kun je uitrekenen wat dat ongeveer gaat kosten bij een uurtarief van € 60,- . Maar kan het je ook geld besparen bv. door lagere structurele kosten aan de website.

Dat hoeft niet allemaal in een keer, maar het is goed om nu af te wegen, zodat je later niet oploopt tegen de beperkingen of hoge kosten van een aanvankelijk aanlokkelijke aanbod voor een gratis website of de beperkingen van een familielid of kennis, die ook een eenvoudige website kan maken.

Onderstaande tabel geeft een indicatie van de prijzen.

wEBSITE PRIJZEN (inCL. btw)
bASIS 400 – 500
MEDIUM 500 – 750
UITGEBREID > 750 OP UURBASIS OF OFFERTEBASIS

Bij aanwezigheid van eigen huisstijl wordt deze zo mogelijk en wenselijk doorgevoerd in stijl, header- en/of kleurgebruik. Daarna kun je de website eenvoudig zelf aanpassen en upgraden.

Telefonische helpdesk/ consult-tarief: € 30,- per kwartier (idem voor werkzaamheden in opdracht per mail). Uiteraard wordt wel vooraf duidelijk afgesproken wanneer de tijd ingaat.

Ook kan er gekozen worden voor een onderhoudscontract van € 15,- per maand, zodat je altijd een beroep op ondersteuning kunt doen.

Trainingen/lezingen/workshops/cursussen: in overleg voor wat betreft groepsgrootte, accommodatie, gebruikte materialen, reiskosten op offertebasis.

* Vrienden- en/of kortingsacties voor een lager tarief zijn bespreekbaar maar zijn alleen voor een afgesproken periode of opdracht geldig.

10 redenen om een website via Whizz U te maken (de 11e krijg je gratis):